Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (3.65 secunde)
Din grupajul din NY Magazine, mai merita sa mentionam si ca un faimos studiu, privind credintele religioase, realizat in 2005 de Universitatea Baylor, a constatat ca 25% dintre americani sunt de acord cu afirmatia:
- Metodele fiintelor necunoscute care au dezvoltat aceste aeronave pe o alta planeta, se afla la mare distanta de cunoasterea in astronautica a oamenilor de stiinta americani, care vor putea sa realizeze astfel de nave doar in urmatorii cincizeci de ani.
Oficialii americani au fost acuzati de conspiratii, menite sa ascunda adevarul despre OZN-uri. Faptul ca cercetatori germani in domeniul spatial au ajuns la concluzia ca cel putin o parte dintre farfuriile zburatoare erau probabil nave de recunoastere trimise de locuitorii unei alte planete, au amplificat natura neclara a lucrurilor.
Videoclipurile GIMBAL, FLIR1 si GO FAST, ca si toate materialele oficiale pe care AAS/TTS le-a pus la dispozitia marelui public, au fost insotite de o documentatie esentiala privind lantul de custodie care confirma faptul ca imaginile sunt produse ale senzorilor militari americani, ca sunt autentice, in forma originala si nealterata, obtinute de la unul dintre cele mai avansate dispozitive de urmarire in uz, si nu generate de calculator sau fabricate altfel.
O serie de pastori americani de culoare au aratat ca gasim drept dezgustatoare eforturile lobby-ului LGBT de a urmari un drept special bazat pe comportamentul lor sexual prin asemanarea cu miscarea pentru drepturi civile din anii 1960 si 1970.
Problema farfuriilor zburatoare a devenit o obsesie nationala printre americani dupa ce Kenneth Arnold a vazut, in 1947, din avionul pe care il pilota, niste obiecte care zburau, saltand precum o farfurioara aruncata razant pe suprafata unui lac.
Triada nucleara defensiva (bombardiere, submarine si rachete nucleare intercontinentale) era sacrosancta pentru americani. Deci orice incident influentandu-le negativ era grav.
Inca de la inceputul anilor 1950, sefii reuniti de state majore americani (JCS) si fortele armate canadiene (CAF) au emis o serie de instructiuni numite Merchant Ship Intelligence (MERINT).
In loc sa fumeze Juul, precum confratii lor americani cainati de Evenimentul Zilei, elevii irlandezi, stricati de mici, unii chiar de la 11 ani, fac astfel de poze si inregistrari cu profele si colegele de clasa, pe care le distribuie pe internet, potrivit Sky News - Contrabanda a scazut, in martie, la 15,2%, nivelul de acum un an si jumatate, conform Novel.
Ca de obicei, alesii nostri au tinut sa copieze exemplele colegilor vietnamezi sau sud-americani si au condimentat sedinta cu vorbe grele si gesturi puerile.
Dar in 2017, testele ADN au aratat ca copilul era 100% uman, de sex masculin, iar ambii parinti erau nativi americani.
In anii 1960 si 1970, militarii americani si sovietici au investit milioane de dolari in cercetari psihice, psihotronice si in experimente de control al mintii.
MAGAZIN: New York Times, din nou despre OZN-uri (Autor: DAN D.
Sa speram ca nu va astepta 30 de ani, pana nu vor mai exista plaje, dupa cum spuneau specialistii americani care au studiat impreuna cu cei de la ministerul mediului, impactul eroziunii asupra plajelor romanesti".
Afganistanul cunoaste cel mai mare val de violente de la rasturnarea regimului taliban in 2001 si a recunoscut ca a subestimat puterea rezistentei insurgentei. Aproximativ 140 de militari straini, in majoritate americani, britanici si canadieni, au fost ucisi incepand cu luna ianuarie.
La primul termen al procesului, care a avut loc joia trecuta, magistratii americani l-au retinut din nou pe Tunaru in baza unei inregistrari in care acesta ar fi amenintat-o pe femeie ca daca nu isi retrage plangerea o omoara, aceasta reclamandu-l insa din nou.
Ei cred ca, daca sunt americani, toata lumea e a lor", a spus Berceanu. La inceputul lunii septembrie, consortiul condus de Euroconstruct a castigat licitatia pentru construirea tronsonului Bucuresti-Ploiesti al autostrazii Bucuresti-Brasov, cu o oferta de 200 de milioane de euro.
Dat fiind ca nu a fost nevoit sa se pronunte oficial, el isi poate permite sa ceara in mod regulat ca soldatii americani sa fie adusi acasa.
Bush nu a mai dat dovada de vehementa in discursul sau anual despre Starea Natiunii, vizibil slabit din punct de vedere politic, au apreciat analistii americani.
Numarul doi in ierarhia retelei teroriste al-Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri, i-a amenintat pe americani cu o serie de noi atacuri, "mult mai dure decat cele la care au asistat", in cazul in care Washingtonul nu-si modifica politica fata de statele musulmane "Va veti confrunta cu mania islamica (...) care va asteapta, in cazul in care continuati (politica actuala), si care este mult mai dura decat cea la care ati asistat", a avertizat Zawahiri intr-o inregistrare video publicata, miercuri, pe internet.
google-analytics.com